Физкултурен корпус  -  истинско бижу, се появи в двора на

...
</TD
>Физкултурен корпус  -  истинско бижу, се появи в двора на
Коментари Харесай

Истинско бижу откриха в двора на бургаска гимназия

Физкултурен корпус  -  истинско украшение, се появи в двора на в бургаската професионална гимназия по механоелектротехника и електроника. Специален посетител на събитието бе, която в компанията на регионалния шеф проф. и кмета на Бургас откриха новия салон, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

" Дълги години това прелестно бургаско елитно учебно заведение нямаше подобаваща спортна зала. Досега се използваха две съединени класни стаи. Много спортни трофеи и награди е получило учебното заведение през годините, с помощта на усилието на управлението на учебното заведение и гения на децата, които учат и спортуват в това учебно заведение ", означи при откриването кметът на Бургас. Той изрази удовлетворение, че салонът Обектът дава отговор на всички модерно енергийни ограничения и условия за спорт.

" Много пъти сме говорили какъв брой скъп е спортът за българските възпитаници и подрастващото потомство. Мога да кажа от опит, че спортът дава доста благоприятни условия и вероятности за вашето професионално развиване ", означи министър Лечева, която благодари на кмета на Бургас за положените усилилия за осъществяване на плана.

" Служебното държавно управление работи в режим на спринт, с цел да компенсира изоставянето. Бургас е образец за положително взаимоотношение – явно, когато работят добре локалната и централна власт, нещата се случват. Искам да благодаря на министър Лечева, че поддържа нашите планове и старания, с цел да се сбъдне още една фантазия на бургазлии – Бургас да има спортно учебно заведение ", сподели проф. Нейкова.  

Постройката е едноетажна със застроена повърхност над 700 кв. м. Физкултурният салон е мултифункционален и разполага с условия за упражняване на разнообразни типове спортове, като баскетбол, волейбол, хандбал и тенис на корт.

Спортният корпус на гимназията по Механоелектротехника и електроника се осъществя от Министерството на младежта и спорта и Община Бургас.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР